Handelsbetingelser

Nyboder vin

 

1. ANVENDELSESOMRÅDE

1.1 Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden NyboderVin.dk

2. BETALING

2.1 Betaling sker ved bestilling under anvendelse af betalingskort. Gyldige betalingskort fremgår i forbindelse med kundens gennemførelse af bestillingsproceduren. Ved ønske om betaling ved bankoverførsel kan Nyboder Vin kontaktes for nærmere aftale.

3. ORDREBEKRÆFTELSE

3.1 Umiddelbart efter kundens gennemførelse af en ordre registreres ordren hos Nyboder Vin, og der fremsendes herefter automatisk ordrebekræftelse til den af kunden oplyste mailadresse. Fremsendelse sker senest, når fakturabeløbet trækkes på kundens konto.

4. LEVERINGSTID

4.1 Levering sker normalt fra 1 til 3 dage, med mindre specifik leveringsdato er bestemt af kunden under ordre afgivelsen, såfremt bestilling er modtaget af NyboderVin.dk inden kl. 12. Hvor dette ikke er muligt, eksempelvis fordi varen ikke er på lager i tilstrækkelige mængder, sker levering så snart det er muligt. Der tages forbehold for udsolgte vare.

5. LEVERINGSOMKOSTNINGER

5.1 Leveringsomkostningen oplyses ved betaling

6. MOMS OG AFGIFTER

6.1 Oplyste priser og beløb er inkl. moms og gældende afgifter. Priser kan også vises uden moms

7. REKLAMATIONSRET

7.1 Nyboder Vin yder to års reklamationsret i henhold til Købeloven. Det fremhæves, at reklamationsretten er begrænset til varens naturlige holdbarhed, og at denne forudsætter, at varen er opbevaret og i øvrigt blevet behandlet korrekt. Flasker med "prop" og andre former for dårlig smag eller duft forekommer uundgåeligt og må forventes af kunden i et vist omfang. Såfremt der forekommer "prop" i mere end en ud af tolv flasker af samme vin købt ved samme ordre, accepteres dette af Nyboder Vin som en reklamation, og Nyboder Vin vil i sådanne tilfælde foretage ombytning, men dog ikke nødvendigvis til samme årgang. Den nævnte reklamationsret vedrørende vine med "prop" m.v. skal gøres gældende snarest muligt, og sådanne vine skal uden ugrundet ophold fremsendes til Nyboder Vin, såfremt kunden ønsker ombytning. Det præciseres, at kundens reklamationsret i alle tilfælde bortfalder to år efter leveringen.

7.2 I tilfælde af, at flasker er beskadiget ved leveringen, skal dette angives på fragtbrevet. Umiddelbart efter leveringen skal kunden kontrollere, at leverancen er korrekt både med hensyn til kvantum og med hensyn til, om vinene svarer til ordren. Såfremt kunden mener, at dette ikke er tilfældet, skal kunden straks give skriftlig meddelelse til Nyboder Vin.

7.3 Hvis kunden fortryder eller reklamerer. ved enhver reklamation bedes du henvende dig til NyboderVin.dk Hvidovre Strandvej 85 DK-2650 Hvidovre. Tlf. 30318117 eller mail@NyboderVin.dk

8. RETURVARER

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

9. FORCE MAJEURE

9.1 Nyboder Vin er ikke ansvarlig for forsinkelse eller for opfyldelse af nogen af sine øvrige forpligtelser over for kunden, såfremt forsinkelsen eller den manglende opfyldelse skyldes forhold uden for Nyboder Vin's direkte kontrol, eksempelvis i tilfælde af strejke, fragtproblemer, leveringssvigt, uheld eller uforudsete omstændigheder hos Nyboder Vin eller hos Nyboder Vin's leverandører eller fragtførere. I sådanne tilfælde udskydes leveringstiden og Nyboder Vin's opfyldelse af øvrige pligter, indtil dette kan ske uden hindringer.

10. TASTEFEJL

10.1 Der tages forbehold for tastefejl og lignende.

11. PERSONLIGE OPLYSNINGER OG DATAPOLITIK / COOKIES

11.1 For at en ordre kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren.

11.2 Hvis kunden accepterer det, kan udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale fremsendes elektronisk. De afgivne oplysninger opbevares elektronisk af Nyboder Vin. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

11.3 Nyboder Vin sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og Nyboder Vin gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

11.4 I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til Quickpay og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via Quickpay, og Nyboder Vin opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

11.5 I forbindelse med benyttelsen af NyboderVin.dk lagres cookies på kundens PC, herunder eventuelt i forbindelse med, at systemet skal kunne huske kundens brugernavn og adgangskode.

 

11.6 Kunden har til enhver tid ret til at få indsigt i registrerede oplysninger om kunden samt til at få foretaget nødvendige rettelser, ligesom kunden har ret til at gøre indsigelse mod fejlagtige registreringer eller registreringer, der ikke er lovpligtige. I sådanne tilfælde rettes henvendelse til den dataansvarlige hos Nyboder Vin, Hvidovre Strandvej 85, DK-2650 Hvidovre, e-mail mail@NyboderVin.dk. Dertil kan der ligeledes rettes henvendelse ved spørgsmål om beskyttelsen af personoplysninger.

 

12. KUNDESERVICE

Vi bestræber os på at besvarer alle mails indenfor 24 timer på hverdage.

 

13. BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på NyboderVin.dk. Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Med Venlig hilsen

Nyboder Vin

 

Hvidovre Strandvej 85 DK-2650 Hvidovre. Tlf. 30318117 
CVR.nr. 4254 3888 • E-mail: mail@NyboderVin.dk • Web: Nybodervin.dk